професионални обучения

Професионални обучения и 6 теми вълнуващи професионалното ни развитие

Изключително сме щастливи да ви споделим, че след месеци неуморен труд и много часове лекции и практика, нашето момиче Ралица Николова вече е сертифициран обучаващ към Cuccio Bulgaria. Това е огромна стъпка в развитието на Barbs Style, като център за професионални обучения по маникюр и педикюр, а и прекрасен подарък за четвъртия ни рожден ден.

Слагаме началото на нещо голямо, което нямаше да се случи без подкрепата и доверието на всичките ни клиенти и близки, с които заедно създадохме и поддържаме живо “мястото, където всяка от нас може да изчезне поне за час, да се откъсне от ежедневието и да се пренесе в свят, изпълнен с релакс, наслада за сетивата и грижа!”

Отбелязахме четвъртия ни рожден ден с live от салона и ви споделихме за новостите около нас, и засегнахме следните теми – карантината и темата на 2020 г., защо търсим човек за екипа ни, както и голямата новина за стартирането на професионални обучения в салона – по маникюр и педикюр, както и курсове за успешен бизнес за салоните за красота.

Как ни се отрази карантината и COVID-19?

Последните няколко месеца и ситуацията около карантината ни показаха, че вървим в правилната посока и ни накараха да отделим още повече ресурс, за да случим нашата идея. Карантината за щастие не ни засегна много. Първоначално всички бяхме доста стресирани от създалата се ситуация, а и затворихме салона за известно време. Впоследствие взехме всички необходими допълнителни мерки за осигуряване на чиста среда и се “върнахме в играта”. Дезинфекцията сега е на още по-високо ниво – както и преди, продължаваме да работим с маски, ръкавици и дезинфектанти, което е задължително условие в работата ни по принцип. Това, което допълнихме за всички клиенти е, че…

Предлагаме безплатно индивидуален комплект за маникюр


Вече задължително предлагаме на всички наши клиенти персонален комплект за маникюр – дезинфекцирани пиличка и буфер, който се запечатват и разпечатват пред вас. Те са поименни и надписани лично от вас, съхраняват се в салона и ги използваме само, когато творим красоти по вашите ръце. Вярваме, че така увеличаваме грижата за вас и подобряваме условията на чистота, като намаляваме драстично риска от здравословни проблеми, следствие на работата ни и външната среда.

Търсим ново попълнение за екипа

А като заговорихме за работа… последните месеци тя се увеличава, а ние искаме да гарантираме високо качество на услугите, които предлагаме. Това обаче предполага да имаме достатъчно време за почивка и отдих, затова търсим млад, усмихнат и комуникативен човек, който да се присъедини към екипа ни и да поеме част от работата.

Изискването ни е:
– да сте завършили основен курс по маникюр (курс по педикюр е бонус)
– да имате опит, макар и малък (опит в работата с електрическа пила е желателен)
– желание за развитие, внимание към детайла и търпение в процеса на учене

Предлагаме:
– приятна среда за работа
– обучение по маникюр (по желание и педикюр) от сертифициран преподавател, с дългогодишен опит. В случая говорим за Рали Рали, разбира се.

Стартираме професионални обучения по маникюр, педикюр и бизнес

Голямата новина тази година е, че даваме старт на идеята, върху която работим усилено от няколко години – професионални обучения по маникюр и педикюр + бизнес съвети за салоните за красота. Салонът вече е пригоден за тази дейност и предлага няколко работни места, оборудвани с лампи, стойки, уреди за гел лак – всичко необходимо за работа. Вече ставаме малко учебно звено, където Рали ще води професионалните обучения, а Деси – бизнес обученията.

Професионални обучения по маникюр и педикюр?

Рали е готова да сподели професионалните си умения с вас и е подготвила базови курсове по маникюр и педикюр, надграждащи курсове, курсове за декорация и ще ви срещне с едни от най-добрите специалисти в България, които да споделят своите знания с вас! Целта е да научите достатъчно информация, която да можете да прилагате веднага и да ви даде възможност да започнете свой бизнес.

Искам да отворя свой салон!

Ще се радваме да споделим целия си професионален опит свързан с отварянето на салон за красота – от разрешителните и изборът на място, през предлаганите услуги, ценообразуване и стратегии за онлайн позициониране. Програмата ни е за теб, ако искаш да започнеш да работиш по свой проект или да подобриш онлайн присъствието на работещ салон и да научиш тенденциите в бизнеса и маркетинга на салоните за красота.

Деси е подготвила и структурирала старателно съдържанието на тези бизнес обученията, като е вложила целия си практичен опит и знания от участието на семинари за бизнес развитие, стратегии, маркетинг и продажби. Крайната цел е да “пречупим” сложните термини и бизнес идеи, през призмата на бюти индустрията и да го направим достъпни за вас. Ще споделим с вас какво сме пробвали и какво е проработило за нас, както и какво не е.

Разгледайте новия ни сайт

Ще се радваме да ни споделите своята обратна връзка за сайта, за да можем да го подобрим максимално спрямо вашите нужди и интереси. И ще ви помолим да имате търпение към новата ни функционалност за записване на часове, защото ни предстоят още малко настройки, преди да започне да работи така, както искаме.

Междувременно, оставаме на линия за всякакви въпроси свързани с всичките новости при нас. Очаквайте да споделим повече информация за професионалните обучения и бизнес курсове на специално събитие – уебинар, на който ще можете да ни попитате за всичко, което ви интересува. Следете ни във Facebook и Instagram.

Leave a Comment