Имаме рожден ден. Ставаме на 4 г.!

Присъединете се към нас, докато празнуваме. Четвърти рожден ден… с лайф от салона.

Ще споделим какви са плановете ни за следващата година и коя е следващата стъпка в професионалния ни живот. Също така ще говорим за това как ще се развиват нашия инстаграм и фейсбук, и каква информация ще публикуваме, за да ви бъдем максимално полезни.

Ние го наричаме нашето празненство на общността, защото макар да е нашият рожден ден, празникът е за ВАС. Преди четири години се събрахме, за да ви радваме с креативност, усмивки и постоянство. Две момичета, които владеят четката и търпението до съвършенство, за да извадим от вас красотата и младостта.

Създадохме мястото, където вече четири години всеки от нас, независимо дали жена или мъж, може да изчезне поне за час, да се откъсне от ежедневието и да се пренесе в свят, изпълнен с релакс, наслада за сетивата и грижа за тялото. Да се погрижим за себе си!

Защото сме успешни, защото сами градим живота си, защото гледаме децата си. Ето защо създадохме BarbsStyle – мястото, където да превърнете грижата за себе си отново в удоволствие.

Най-хубавото е, че всички наши клиенти – ВИЕ – ни подкрепяте и работим заедно и усилено всеки ден, за да осъществим мечтата си! Благодарим ви и вярваме, че следващият етап от нашето развитие е логическо продължение и отклик на това, от което имате нужда най-много.

На 11 септември, петък, ще направим лайф в страницата ни във фб, за да ви споделим нашите планове, да ви въведем в промените и заедно да отпразнуваме тези четири години щастие и красота! Очаквайте подробности за лайфа в нашите социални канали.