Quickgel и Barbs Style – НОВО ПАРТНЬОРСТВО

Сподели с приятели

Изключително сме щастливи да обявим, че нашето момиче Рали Рали работи с QuickGel от началото на месец март. Тя е техническо и обучаващо лице за марката в България. Очаквайте много изненади свързани с това.

Гел лаковете Quickgel Soak-Off Gel Polish са гръцка компания, със седалище в Солун, отразява нуждите на съвременните жени в областта на естетиката. Quickgel идва за да ви представи най-бързия, лесен за нанасяне, издръжлив и безупречен гел лак на пазара за професионален маникюр! С повече от десет години на непрекъснато усъвършенстване Quickgel разработи серия от модни продукти за нокти, които са сред най-уважаваните на пазара.

С повече от 200 цвята в палитрата и непрекъснато създаване на нови нюанси в зависимост от тенденциите на пазара, така че жените да могат да експериментират с цветовете и да изразяват настроението и стила си! Маникюрът, като fashion statement на нашето време, със силата на гел-лака, помага на жената днес да открои себе си по най-уникалния начин.

Soak-Off Gel Polish се полимеризира в UV апарат за 2 минути и Led – High Power Quickled 9W – 30 секунди, с несравним блясък и перфектен резултат. 

Quickgel ви предлага най-бързият и дълготраен гел лак за професионален маникюр на пазара.

Очаквайте много и интересни новини около това партньорство. Следвайте страницата ни във Fb за още новости около салона и момичетата ни!

Quickgel

Запиши час за маникюр с гел лак сега!

Leave a Comment