олио lavish care

Какво е олио за кожички и защо ви е необходимо?

Сподели с приятели

Кутикулата е тънкият слой кожа, който се увива около ръба на нокътя. Задачата на олиото е да предпазва от инфекции и да предотвратява навлизането на бактерии под кожата ни, когато израстват нови нокти, така че е важно те да са добре поддържани.

Поддържането на ноктите здрави обаче включва нещо повече от добра храна. Олиото за кожички е идеалният продукт, когато ноктите ви започнат да изглеждат напукани, чупливи или сухи.

Какво е олио за кожички и защо е необходимо?

КАКВО Е ОЛИО ЗА КУТИКУЛА

Олиото за кожички е масло, използвано за овлажняване и хидратиране на нокътното легло. Всеки продукт варира в зависимост от съставките, но обикновено това е комбинация от натурални растителни масла; всичко от авокадо, кокосово и бадемово масло, както и витамин Е. Витамин Е помага за омекотяване на кожата и помага за възстановяване на всякакви щети, като белези.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ОЛИОТО ЗА КУТИКУЛА

Освен че помага за поддържане на здрави, хидратирани нокти, има няколко допълнителни предимства на маслото за кожички. Те включват:

ПОМАГА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕТО НА НОКТИТЕ ВИ С ИНТЕНЗИВНА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ОВЛАЖНЯВАЩИ СВОЙСТВА.

Масажното нанасяне на масло за кожички помага за снабдяването с някои така необходими витамини, за да ги поддържате еластични и здрави.

ПОМАГА ЗА УКРЕПВАНЕ И УДЕБЕЛЯВАНЕ НА НОКТИТЕ.

Маслото за кожички насърчава притока на кръв, като от своя страна допринася за по-дебели, здрави нокти спрямо тънки и слаби.

ДЕЙСТВА КАТО ДОПЪЛНИТЕЛНА БАРИЕРА В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИЯ ЛАК.

След маникюр, нанасянето на олио за кожички ще предпази ноктите ви от всякакви непосредствени, случайни леки наранявания. Всичко, което взаимодейства с маслото, ще се изплъзне, вместо да залепне за нокътя и да наруши лака.

КАК И КОГА СЕ НАНАСЯ МАСЛО ЗА КУТИКУЛА?

Както повечето масла, имате нужда само от малка капка. Просто нанесете и нежно масажирайте с кръгови движения върху кутикулата (кожата).

В BARBS STYLE нанасяме олио за кожички след всеки маникюр и педикюр, но препоръчваме на клиентите да го прилагат ежедневно, вечер преди лягане. Където ноктите могат да попият всички витамини и минерали.

КАКВО ОЛИО ЗА КУТИКУЛА ДА ИЗПОЛЗВАМ?

Както при повечето продукти за красота, винаги трябва да търсите тези с минимални съставки. Когато става въпрос за масло за кожички, единствената ни препоръка е да намерите такова, което съдържа витамин Е. Витамин Е играе ключова роля за възстановяването на напукана и дехидратирана кожа.

Препоръчваме маслото за кожички LAVISH CARE. Съдържа витамин Е и е предназначен да подхранва и поддържа красиви, здрави и хидратирани нокти.

LAVISH CARE – Избери комплекти за домашна грижа в любим аромат

Олио за кожички + Душ гел + Крем-лосион – 23,00 лв

lavish nail oil

Въпреки това винаги можете да потърсите лесно решение у дома в шкафа/килера си. Кокосово масло, шипково масло и зехтин са три чудесни алтернативи и вършат отлична работа за поддържане на кожичките ви.

Следвай ни

Facebook

Instagram