Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com

Калина Валерива (Kika Make-up)

 

Калина Валериева е професионален гримьор с няколко годишен опит, многобройни посетени курсове и обучения, участия в конкурси за грим и много усмихнати и доволни клиенти.

Предоставя услугата професионален  грим за бал, сватбен грим, фотосесии, фирмено парти или всякакъв друг повод. Работи в сътрудничество с изключително добри фотографи, фризьори и стилисти по различни проекти, в които участва както с грим за beauty фотосесии, конкурси за красота, модни агенции, така и със сценичен грим, грим за Хелоуин, кино грим "Специални ефекти" (SFX - special effects make-up) и други. Калина участва и в популярни филмови и рекламни продукци, музикални клипове и други видео проекти.

През 2017г. печели награда в категория "Сценичен грим" в най-престижния конкурс за грим в България "Make-up Competition Arena af beauty" 2017, част от ежегодното изложение за козметика "Арена на красотата".

Обучавала се е както при български, така и световно известни чуждестранни мастър гримьори като Fabio de Stefano - работил за Fashion TV, гримирал кралските семейства на няколко държави и създал собствена марка професионални гримове с представителства в Италия, Дубай, България и др. За кино грим, Калина е преминала обучението си при световно известния Vittorio Sodano - 3 пъти номиниран за Оскар за грим, работил в Холивуд в популярни и мащабни кино продукции като Apocalypto, Il divo, Casanova и други.

За вашата перфектна визия, Калина ще се погрижи и се доверява на професионални висококачествени  и дълготрайни продукти на KryolanMAC Cosmetics, Radiant, Inglot, Show make-up, NYX Professional Make-up и други, с което гарантира, че гримът ви ще издържи максимално дълго.

Бюти грим за бал, фотосесия и други: 55 лв

Сватбен грим: 75 лв (като комплимент получавате демакийращи кърпички за грим, многократни изкуствени мигли на лентична от естествен косъм и талон за 10% отстъпка при следващ ангажимент)

Пробен грим: 55 лв

Посещение на ваш адрес: +10 лв


Разгледай повече в нашата Галерия или на http://www.kikamakeup.com/
   ГЕРГАНА ТАБАКОВА (G-POINT LASHES)

   Гергана Табакова е специалист миглопластика, микроблейдинг и перманентен грим с няколко годишен опит, често посещавани курсове и обучения и много усмихнати и доволни клиенти.

  Предоставя услугите  миглопластика, микроблейдинг и перманентен грим. Работи в сътрудничество с изключително добри фотографи, фризьори и стилисти. 

  Обучавала се е при Поли Дремсизова и е развила профеционализъм, бързина и стриктност от любов към красотата.

  За вашата перфектна визия, Гери ще се погрижи и се доверява на професионални висококачествени и дълготрайни продукти, с което гарантира, че услугата ще издържи максимално дълго.


    Ламиниране на мигли - 50лв.

    Поставяне на мигли косъм по косъм 60лв.             Поддръжка от 30 до 40.

    Обемни мигли - 90лв.                                                Поддръжка от 40 до 60.    

    Руски обем 120лв.                                                     Поддръжка от 50 до 70.

    Микроблейдинг с вкл.ретуш - 250 лв(с пигментите на PhiBrows)

    Перманентен грим на вежди - 200лв.

    Перманентен на устни 200лв.

    Разгледай снимки!