сайт

Представяме ви новия ни сайт!

Сподели с приятели

С голяма радост ви съобщаваме, че днес пускаме нашия нов и, надяваме се, че ще се съгласите, подобрен сайт! Той има елегантен модерен дизайн, по-интуитивно позициониране на съдържанието, които отразяват новостите в салона и бъдещата посока на развитие.

Включихме информация и ценоразпис на всички услуги, които ще предлагаме занапред, галерия и блог с новини, и всичко свързано с нас. Запазихме и възможността да си запишете час онлайн, а функционалността ще бъде подобрена съвсем скоро. Така че новият сайт е не само естетически приятен, но и много информативен и удобен.

Освен това не е само информативен за нашите услуги, уебсайтът ви предлага допълнителни ресурси и много полезни съвети, които отговарят на всички най-често задавани въпроси, които имате и сте ни задавали последните години. Вярваме, че това ще ви помогне в поддръжката на ръцете, косата и тялото и ще доведе до позитивна промяна във вас и хората около вас.

Уебсайтът ни представя като компания и е изцяло създаден от нас за вас, като подарък за доверието, което ни гласувате през всичките тези години. Нищо в Barbs Style не се прави без грижа за клиентите. Ние имаме визия и я постигаме с много усилия и упорита работа. Разгледайте уебсайта и се насладете на www.barbs-style.com. Очакваме обратната ви връзка!

Leave a Comment