Запиши се за безплатна диагностика

Преди да ви разкажем повече за актуалната ни кампания, ще ви предоставим малко повече информация за произхода на думата “диагноза”:

Диагноза (от старогръцки διάγνωσις = установявам, разпознавам) и съответно диагностика е идентифицирането на същността и причината на всяко нещо, което може да бъде от диагностичен интерес.

Всеки от вас посещава специалист при възникване на даден проблем. Дали е здравен, проблем с колата или нещо друго, веднага се търси помощта на “доктора” – “диагностика”, който първо да се запознае с проблема, да установи причините и да препоръча “лечение” – решаване на казуса.

Диагностиката е важна част от живата ни не само при решаването на проблеми, но и при постигането на цели.

Пример 1: Когато нямате виден проблем с косата си, но искате тя да изглежда по определен начин (като на някоя известна личност), първо трябва да се диагностицира това, с което разполагате – вашата коса и да се прецени от специалист, дали това, което искате е постижимо и дали е подходящо за вас и вашата коса.

Пример 2: Искате да имате хубави нокти, но не можете да спрете да ги гризете? И за този проблем има решение, когато специалистът ви диагностицира състоянието и предложи съответните мерки.

Примери могат да се дадат още много за положителните неща, които може да ви осигури диагностиката. Добрата превенция също започва с правилната диагностика.

Вече се запознахте с някои от ползите при диагностиката и вярваме, че всеки път ще се сещате за тази статия, когато сте при своя фризьор, маникюрист и т.н.

П.П.

Ние от екипа на Barbs Style вярваме в тези думи и сме приели лично каузата да информираме все повече хора за плюсовете, минусите и употребата на различните продукти за грижа за косата и ноктите. Даваме ти възможност безплатно да дойдеш при нас на място или да ни напишеш въпросите, които те вълнуват по e-mail, Facebook, Messenger, Viber и др. Ние с удоволствие ще отговорим на запитванията.

За да получите максимална информация е желателно да ни посетите на място! Безплатно е, а за вас информацията ще е повече от полезна.

Свържете се с нас тел: 0897 022 336

Leave a Comment