Be fabulous, грижа за косата от Revlon

Нови технологии, високо качество, страхотни резултати и уникален аромат. За вашата приказна коса – гладка, блестяща, подхранена, с естествен обем и изпълнена с живот!

Серията Be Fabulous на Revlon Professional е резултат от дългогодишен опит и детайлни проучвания. Съдържа във формулата си специален комплекс – C.R.E.A.M. SYSTEM – най-новото постижение във формулите на Be Fabulous. Съставките в този комплекс работят активно на 5 нива, за да превърнат косата в приказно красива. Всяка буква от наименованието на комплекса показва действието му.

С – Color protection – грижа за цвета. Няколко фактора оказват влияние върху цвета на боядисаната коса. Нюансът избледнява при измиването на косата, влиянието на слънцето, стилизиращите уреди и сешоари. Silicone Quaternium-22 помага за запазване на цвета.

R – Repair – възстановяване. Механичното и термално влияние на сешоара и четката водят до загуба на важни съставки в структурата на косъма, като я правят суха и чуплива. Проведените тестове показват, че Be Fabulous видимо намалява уврежданията в структурата на косъма и чувствително повишава устойчивостта към накъсване. Косата става мека, гладка и идеално подхранена.

Е – Enhancement – блясък. Когато здравето на косата е влошено, тя придобива мътен и безжизнен вид. Замърсяванията от околната среда, сухотата и неправилната грижа отнемат от блясъка й. Be Fabulous ще направят косата Ви много лъскава. Повечето продукти съдържат Panthenol, изходно вещество на Vitamin B5, който придава забележителен блясък. Ултравиолетовите лъчи причиняват преждевременно стареене на косата. С напредването на възрастта косата губи своята плътност, обем и блясък. Be Fabulous възстановява жизнеността на косата, придава обем и сияние. Be Fabulous са обогатени с Vitamin E – мощен антиоксидант.

А – Anti-age – против стареене. В течение на годините, косата започва да губи плътност, обем и блясък. Be Fabulous възстановява жизнеността, възвръща обема и младежкото излъчване.

M – Moisturizing – хидратация. Честото измиване или агресивните шампоани могат да отмият естествените овлажняващи съставки на косата. Слънцето, вятъра и сухия въздух също допринасят за изсушаването на косата. За да бъде тя здрава и видимо по-млада, е необходима подходяща подхранваща и овлажняваща грижа. Нашите продукти са обогатени с Бетаин и Пантенол, често използвани в козметиката, заради своите овлажняващи свойства и способността им да поддържат естествените нива на влага в косъма.

88% от клиентите споделят, че след употребата на Be Fabulous косата става видимо по-млада.

Be Fabulous включва серия от 4 стъпки за интензивна салонна терапия – HAIR RECOVERY THERAPY, която се прилага при изтощена коса, за възстановяване в дълбочина. Съдържа различни по размер кератинови молекули, които проникват в няколко нива в структурата на косъма. Грижата за постигане на страхотната приказно красива коса продължават с продукти за домашна употреба, съобразени с индивидуалните нужди на различните типове коса. Всяка серия има шампоан, балсам, маска, серум.

Серия специално за силно увредена коса C.R.E.A.M. HAIR RECOVERY DAMAGED HAIR HAIR

Серия за нормална и плътна коса C.R.E.A.M. DAILY CARE NORMAL/THICK HAIR

Серия за тънка и фина коса C.R.E.A.M. DAILY CARE FINE HAIR

Leave a Comment