Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com
media

Ново партньорство - BarbsStyle и Quickgel!

  • Mar 12, 2018
  • Категория: Новини
  • Коментари: 0

Изключително сме щастливи да обявим, че нашето момиче Рали Рали работи с QuickGel от началото на месец март. Тя е техническо и обучаващо лице за марката в България. Очаквайте много изненади свързани с това.


Гел лаковете Quickgel Soak-Off Gel Polish, на гръцката компания Quickgel, със седалище в Солун, отразява нуждите на съвременните жени в областта на естетиката. Quickgel идва за да ви представи най-бързия, лесен за нанасяне, издръжлив и безупречен гел лак на пазара за професионален маникюр! С повече от десет години на непрекъснато усъвършенстване Quickgel разработи серия от модни продукти за нокти, които са сред най-изчерпателните на пазара.


С повече от 200 цвята в палитрата и непрекъснато създаване на нови нюанси в зависимост от тенденциите на пазара, така че жените да могат да експериментират с цветовете и да изразяват настроението и стила си! Маникюра като fashion statement на нашето време, със силата на гел-лака помага на жената днес да открои себе си по най-уникалния начин!

Quickgel Soak-Off Gel Polish се полимеризира в UV апарат за 2 минути и Led - High Power Quickled 9W - 30 секунди, с несравним блясък и перфектен резултат. Така Quickgel ви предлага най-бързият и дълготраен гел лак за професионален маникюр на пазара!


Очаквайте много и интересни новини около това партньорство. Следвайте страницата ни във Fb за още новости около салона и момичетата ни!

Подобни продукти
Коментари: 0
Няма коментари
Оставете коментар

Вашият имейл адрес не може да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*