Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com
media

Най-добрите салони за маникюр в София, или как да изберем качествена услуга за маникюр с гел лак?

  • Публикувано от : Desi
  • May 06, 2020
  • Категория: Новини
  • Коментари: 0

Икономическите последствия от извънредното положение в България тепърва ще набират сила. Но това до някъде ще се отрази пречистващо на много бизнес сфери, особено в Бюти сектора.

Обществена тайна е, че наредбите не са променяни от 1987г и контрола на обектите е доста занижен. По тази причина е изключително важно клиентите търсещи услуги като маникюр, педикюр - козметичен, терапевтичен / медицински, фризьорство, козметични процедури и др. да правят малки проучвания преди да поверят здравето и красотата си на дадения специалист. 

В тази статия ще ви дадем няколко важни съвета и препоръки за ключови въпроси и информация, чрез които да добиете по-добра представа за предлаганата услуга и нейните качества.

Често смятаме, че високата цена ще ни осигури качество, но също толкова често се разочароваме. Също така смятаме, че ако посетим някое известно име това е гаранция за качество...за съжаления това са митове и легенди. 


Ако искате да намерите най-оптималното решение за вашите нокти, коса или кожа ще трябва да обърнете внимание на следните неща:

  1. Цената - определено играе роля, но не е единственият и най-важен критерий (маникюр с гел лак под 25лв е възможно да е опасен за вашето здрве)
  2. Стажът - абсолютният минимум за качествен маникюр е 12м практика в салон (не у дома или по приятелки), като препоръката ни е поне 24месеца 
  3. Снимки - едно от най-важните пера е снимковият материал, който можете да намерите за даден салон или специалист (гледайте да са автентични, да се публикуват периодично и колкото повече социални мрежи поддържат, толкова по-добра представа ще добиете за възможностите им)
  4. Коментари и отзиви от клиенти - изключително важно и показателно е да успеете да намерите отзиви за салона или специалиста. Можете да търсите такива в Google, Facebook, Instagram, по други сайтове или форуми също така Grabo и всякакъв подебен тип сайтове за намаления, където можете да се прочетете мненията на хора, които са изпробвали услугите.
  5. Хигиената - изключително важен и определящ критерий, който можете да установите с посещение на място, например вървете да си запишете час, за да успеете да огледате. Спокойно може да помолите и да посетите wc преди да си тръгнете. Обърнете внимание и на работния процес, ако попаднете в салона докато работят. Огледайте се за уреди и течности за дезинфекция.


След, като проверите първите 4 точки може да стесните възможностите до 2-3 салона, в които да приложите точка 5.

    По време на процедурата в салона, който сте избрали също може научите важни неща, които да ви помогнат да прецените дали това е вашето място. 


Успех в търсенето на вашето местенце и ако нашите съвети са ви харесали споделете статията с приятели!

Коментари: 0
Няма коментари
Оставете коментар

Вашият имейл адрес не може да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*