Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com
media

Ще се откажем ли от красотата или тя отново ще спаси света?

  • Публикувано от : Desi
  • Apr 20, 2020
  • Категория: Новини
  • Коментари: 0

До какво ни води #COVID19


Вирусът COVID-19 се появи в света, поставяйки държавите и обществата ни под огромен натиск. Правителствата наложиха забрани и социално дистанциране, колко от вас са се замисляли за “социална изолация” преди, сега тя е налагана от СЗО като най-ефективният начин за контрол на разпространението на вируса.


И това ще мине. Може би след няколко месеца или година, а може и по-дълго. Възможно е да не се преборим с вируса,но икономическата криза ще премине. Тя обаче ще остави след себе си трайни промени - нови начини на работа, различно потребление и нови начини за социална комуникация между хората.


Бюти индустрията е сектор, който е длъжен да преживее тази промяна. Услугите, които Бюти салоните предоставят са лични и свързани с физически контакт. Докосването се превръща в лоша дума. Наистина ли ще се откажем от красотата? Нали тя щеше да спаси света?
Според нас красотата и здравето отново ще продължат да ни съпътстват, защото хората все още имаме нужда да се  „чувстваме добре“. Нов маникюр или нов цвят коса, да не забравим и така важната епилация...те са нещо повече от “мазане и пилване”. Тези процедури са важни за това да сме по-уверени, да се чувстваме по-добре в себе си. Тази нужда никога няма да си отиде.


 Не всички работят от вкъщи и тази изолация скоро ще отмине, а след това как ще се почувствате?


Може би домашните процедури ще станат по-популярни, нищо не може обаче да замени знанията и професионализма  на практикуващите специалисти, както и нуждата от личен контакт (човекът е социално същество). Хората практикуващи тези професии на здравето и красотата (масажисти, фризьори, маникюристи и др….) най-често са хора, които работят от сърце работата си и тя им носи удовлетворение - Вашето щастие е и тяхно щастие! Те знаят как да ви накарат да се чувствате добре.


Бюти индустрията ще продължи да свързва търсещите красота и професионалистите!


Коментари: 0
Няма коментари
Оставете коментар

Вашият имейл адрес не може да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*