Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com

Възстанови косата си!

С всяка година слънцето, на което се излагаме през летния сезон става все по-вредно.

Излизайки отпуска всички се впускаме в един забързан "Шопинг", за да вземем нов бански, плажна чанта, слънцезащитен крем/спрей 20-30-50 SPF фактор за кожата. Но колко от нас се сещат за косата? Тя е тази, която е изложена най-често на външните влияния на околната среда - слънце, влага, студ, вятър и други, а искаме с едно шапоанче и балсамче косата да е в топ състояние.


Когато става въпрос за терапевтични продукти за коса KEUNE  са сред най-добрите марки, които предлагат адекватна грижа на приемлива цена. И днес ще ви запознаем с една лесна и приятна терапия, която повечето ни клиенти боготворят. Защо? Защото наистина върши чудеса!


SO PURE THERAPY - Какво прави?

Интензивна терапия за увредена коса. Обогатена с сертифицирано органично масло от авокадо, органично масло от кокосово масло, органично масло от арган и протеини от киноа.


Защо работи?

Една балансирана смес от органични етерични масла и чисти растителни екстракти, включително Иланг Иланг и Палмароза, укрепва, подхранва и омекотява косата отвътре навън. Хидратиращ и овлажняващ ефект на маслото от авокадо, което укрепва увредената коса. Кокосовото масло и Киноа протеините помага при възстановяването на косата. Сертифицираното органично масло от Арган осигурява витамин А и Е и укрепва косата и скалпа.

Коментари: 0
Няма коментари
Оставете коментар

Вашият имейл адрес не може да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*