Телефон: +359 89 665 1778   |      Имейл: barbsstyle@gmail.com
media

Диагностика

ДИАГНОСТИКА


За да ви бъде полезна и да разберете идеята на “Кампанията” ни, първо ще ви запознаем с тълковното значение на думата:

Диагноза - Диагноза (от старогръцки διάγνωσις = установявам, разпознавам) и съответно диагностика е идентифицирането на същността и причината на всичко нещо, което може да бъде от диагностичен интерес.


Всеки от вас посещава специалист при възникване на даден проблем. Дали е здравен, проблем с колата или нещо друго, веднага се търси помощта на “доктора” - “диагностика”, който първо да за запознае с проблема, да установи причините и да препоръча “лечение” - решаване на проблема.

Диагностиката е важна част от живата ни не само при решаването на проблеми, но и при постигането на цели.

Пример 1:     Когато нямате виден проблем с косата си, но искате тя да изглежда по определен начин (като на някоя известна личност), първо трябва да се диагностицира това, с което разполагате - вашата коса и да се прецени ОТ СПЕЦИАЛИСТ, дали това, което искате е постижимо и дали ще е добро за вас и вашата коса.


Пример 2:     Искате да имате хубваи нокти, но не можете да спрете да ги гризете? И за този проблем има решение, когато специалистът ви диагностицира състоянието и предложи съответните мерки.


Примери могат да се дадат още много за положителните неща, които може да ви осигури диагностиката. Добрата превенция също започва с правилната диагностика.

Вече се запознахте с някои от ползите при диагностиката и вярвам, че всеки път ще се сещате за тази статия, когато сте при своя фризьор, маникюрист и т.н.
П.П.

Тъй, като ние от “BARBS STYLE” вярваме в тези думи и сме приели лично каузата да информираме все повече хора за плюсовете, минусите и употребата на различните продукти. Даваме възможност Безплатно на всеки, който желае да заповяда при нас на място или да ни напише въпросите, които го вълнуват и/или притесняват по e-mail, Facebook, Messenger, Viber и др. Ние с удоволствие ще отговорим на запитванията.

За да получите максимална информация е желателно да ни посетите на място! Безплатно е, а за вас информациятя ще е повече от полезна.


За информация и записвания тел: 0896 651 778!

Подобни статии
Подобни продукти
Коментари: 0
Няма коментари
Оставете коментар

Вашият имейл адрес не може да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани*